Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst kan man älska ett djur, men denna kärlek man får och känner är obeskrivbar! Helt, helt underbar!


Dolly

Mer glad än solen
mer levande och kärleksfull än dagen
Så full av liv
Så full av energi
Så otroligt full av kärlek att dela med sig.
Jag älskar dig!




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-04-01 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen