Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart


Livet

 

 

Snart

Snart

Snart

Är det MIN tur

 

att känna det alla talar om

 

livet




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-04-01 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan