Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla mamma , rädda mig

jag är så trött
jag orkar inte

jag vill gå hem
gå hem och krypa ner i
mammas säng
hon ska läsa en saga
pussa mig på kinden
och
säga att allt kommer bli bra igen

jag ska somna
med ett leende på läpparna
och
veta
att allt kommer bli bra igen
för
mamma har ju sagt det
och
då blir det så

tänk att få vara liten igen

nu står man ensam mot världen

utan skydd


jag orkar inte ta mer skit

snälla mamma

kom och rädda mig




Fri vers av henley
Läst 521 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-01 22:17



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
gud vilken fin dikt :) alla vill vi ha mammas skydd. håller med dig om det är att hon ska säga att allt kommer bli bra igen, för då blir det det. jättefint skrivet :)
2007-08-09

    Mi11ie
väldigt vacker.
2007-04-02

  vapendragare
ja, bättre skrivet än såhär går nog inte, fint vännen :) ska vi krympa och bli små igen och sen drycka en magisk dryck som råkar heta \"inte bliva stur\" ? :) <3
2007-04-02

    ej medlem längre
Det är mammornas plikt att stå till förfogande för sina barn oavsett ålder...
Du får en kram av mig så länge...*L*
2007-04-01

  KonstigaKatter
Asch... mammor kan! Jätte fin dikt, uttrycksfull.
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

henley