Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergivenhet




Hekates söner

Följer rummets fasthet

jord

fostervatten

Ingenstans, hennes bärande

hjärtslag

 




Fri vers av Myy VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-04-03 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP