Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytten

det var inte idag,
det var inte i går,
det var inte ens detta år-
jo varför nu detta?
jo för att du inte ville berätt.
jag var din dotter, så go och glad.
men det var du som förstörde denna dam.
nu försöker hon banta bort de lilla fett som finns kvar,
och svart kring sina vackra ögon hon har.
jo för du vägra berätta om flytten din




Fri vers av Tina Ekvall
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-04-02 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Ekvall