Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku nr 23

Bredvid varandra
i kompromissens kajak
Färd krokig och rak?




Bunden vers (Haiku) av curt petersson
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-04-02 06:51



Bookmark and Share


  Anders P VIP
ok. hajar vad du menar. Själv paddlar jag Canadensare.
2007-04-10

  Attimi
*ler* i kompromissens kajak. Mangbottnat och snyggt.
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

curt petersson