Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vem sa att saknad är vackert?

Så sant som jag strövar fram på Vintergatan
gör änglar i konstgjord snö som jag sedan blåser liv i
för att de ska vaka över dig

Så sant som jag går omkring och älskar
med ett hjärta utav is
grubblar över frågor om livet utan egen existens
ler utan befintliga läppar att glittra med
skriver ord utan rättigheter att få publiceras

Så vill jag nu berätta för dina döva öron
innan jag upptäcker att med de avklippta venerna
förstummades även rösten

att saknaden efter dig
förintar mig.




Fri vers av Elália
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-02 13:51



Bookmark and Share


    amandala
Grymt bra . Gillar speciellt raderna\" att saknaden efter dig
förintar mig.\" \" Så sant som jag strövar fram på Vintergatan
gör änglar i konstgjord snö som jag sedan blåser liv i
för att de ska vaka över dig \" <3
2007-04-19

  Rosen VIP
ja saknad efter någon eller något bör te sig plågsamt, då minnen och upplevelser fortfarande är nära inpå... men då du kan \"le\" åt de vackra och har glömt de tråkiga, kan saknad ibland vara vackert. Men jag förstår din text och budskap, detta \"ämne\" är inte lätt.....
Bra skrivet och vackert poetat!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália