Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håv, Skurk & Sväva

Du fångade min ensamma själ, med en håv
Vad du inte gjorde, var att fråga om lov
Du gjorde detta när jag sov
Tog du dig orlov?

Knyckte den elakt, tog den som en skurk
Stoppade den i fickan, sen i en burk
Du åt sen upp den i en slurk
Vill du att jag ska gå durk

Nu måste jag göra en ny, kanske den väva?
Borde få en ny, ska jag av dig kräva
För nu kan jag inte längre sväva
Min egna grav, jag ska gräva




Fri vers av David Knutsson
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-04-02 19:49



Bookmark and Share


    Patetpoet
Tack. Rim! Igen! Rim och rytm och allt är som det ska vara och du är fenomenal på det!!! :D
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson