Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom

Ensam vid en skog, i ett stort hus med veranda
Känslan är så skön, att man tappar andan
Ett vackert ställe, nära gamla kvarnen
Där finns det plats, att leka för barnen

De springer fort och flyger nästan fram
På ängen, på gräset och där betar lamm
Godis och glass, där är allt gratis
Sommar mat, köttbullar och potatis

Havet det blå, där brukar de bada
Där är det skönt, och där kan man vada
En plats i skogen, vid en kvarn
Jag minns det så väl, när jag var barn




Fri vers av David Knutsson
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-04-02 21:17



Bookmark and Share


    Patetpoet
Det här var vackert och jag vill ha sommar och öland och förr i tiden (mitt förr i tiden, typ när jag var 8) NUUUU!!! SKitbra!
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson