Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som hittade

 

 

hon hittade sig själv
på en plats hon inte visste fanns

med änglar mittemot
och demoner bredvid

det var en underligt ljus natt
luften var varm
men hon frös inifrån ut

hon hade haft så fel
i så många år

gjort så många val
som någon annan

men där var hon nu
som sig själv
betraktade sin förvridna reflektion
i en silversked

och visste inte
vad i helvete hon skulle ta sig till




Fri vers av H Helix
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-04-02 21:52



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Poesi som beskriver ytterlighet sedan vakenhet, alltid dessa val - om och två rum. Vackert och bra gjort.
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix