Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tittar upp tittar ner

Jag tittar upp jag tittar ner

försöker hitta ett nummer eller ett ord

som något ger


Jag letar överallt

jag letade bakom ett träd men där fanns bara

en stor lövhög

och en grå sten som stått ut med en mer

jag vandrar förbi hästhagen

och ser en grå fläck på fyra ben röra sig i kylan

flåsandes i kylans anda

kallt är det och jag knyter åt min färgfulla halsduk

och smaken i min munn är sunken och besk

från morgonkaffet

inget att kyssa i allafall


tänker på dig och ditt sätt att få mig att le

värmer mig dessa kalla dagar

Utan dig skulle jag inte stiga upp

så kan det va

denna trista gråa dag




Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 560 gånger
Publicerad 2005-02-23 13:32



Bookmark and Share


  Dilsewat
och sorgset, men ändå med positiv klang.. fin rytm i dikten...
2005-02-24
  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli