Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RGV

Drömde om frihetens vind
mot min kind
den var ljuv och fuktig
Kunde jag unna mig den ?
det var frågan…
Handlade i den riktningen
så nära den finns
men när jag insåg styrkan
av den
Då blev jag rädd
Jag blev livrädd
var det minnena som förmörkade smaken
Troligtvis
Vad finns bakom minnena ?
Är fullmånen min vän
för att få fram dem ?
för att få fram full-heten
i mig




Fri vers av lifeforce1
Läst 592 gånger
Publicerad 2007-04-02 22:30



Bookmark and Share


  stella
Kanske skulle tjäna på lite strykningar? Ex ta bort \"det var frågan\" \"av den\"-rad 9, \"troligtvis\", \"minnena\"- i vad finns bakom minnena? - rad 14. Gillar din fråga till fullmånen! Vad betyder titeln? Ha en underbar dag!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1