Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av alla

 

 

Jag undrar så

vad som händer

på andra sidan skärmen

när jag givit bort

mina innersta tankar

men svaret bara uteblir

Jag skulle vilja veta

vart mina ord tar vägen

om de skrämmer och

vad de gör där de landat

Är mina tankar

bara berättelser i en stor hög

med andras berättelser

som inte förtjänar svar




Övriga genrer av Jojo
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-04-03 10:01



Bookmark and Share


  Jojo
Men oj. Jag måste, med tanke på de kommentarer jag fått, förklara lite. Denna text syftar inte på poeter.se. Inte alls. Men kunde ha gjort det. Jag hade något helt annat i tankarna när jag skrev dessa rader.
2007-04-03

  Albert
ja du, det ... kan... man... ju fundera på
jag behöver respons, det gör nog de flesta
och blir alldeles väldigt mycket glad när jag får fina kommentarer
(fast det vågar jag ju knappast säga)

en ventil
är det här, först och främst, tänker jag, men kanske också ett samtal, och då behöver jag ju respons, ja det behöver jag
så det är inte bara en ventil
det är nåt mer

bra utskrivet, dina frågor och tankar...
Kram till dig!
2007-04-03

  Rosmarin
äÄnner igen tanken. Men tänker också, att kommentarerna är bara toppen på isberget. Jag berör andra också, på olika sätt. Eller upprör, inte helt fel det heller.
2007-04-03

    ej medlem längre
Cyberrymden är så ofantligt stor och det är många som ropar ut sitt budskap dit....
Men visst är det tröstlöst när man inte får gehör...
Ge inte upp! Dina vänner hör dig...det är alltid en början...*L*
Du skriver väldigt bra med bra flyt och ordval och förmedlar verkligen det du vill ha sagt på ett utmärkt sätt!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo