Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt tidigare publicerad här som jag gjort om


Varsel

de utvalda ser dig

fördold är du för de flesta

ljuset finns i dina öppna ögon,
men fångna är armar och hals

hjärtat luktar,
känner

längtan

föds och dör
i andetagen




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-03 10:41



Bookmark and Share


    NoMi F
Maste lasas flera ganger
och varje gang blir det olika
kanslor
Fint poetat
Tack
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö