Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta


Jag snurrar runt, runt,
kan inte ligga stilla
oron gnager i kroppen
och motar undan sömnen.
Ibland är det tungt att andas,
ibland är det för kallt,
ibland värker gråten i halsen
och ibland vill jag skrika.
Dina armar om min kropp
ger en gnutta tröst,
jag är inte ensam
även om du känns långt bort.




Fri vers av Anna H
Läst 280 gånger
Publicerad 2004-01-30 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H