Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara… (mellan nyss och strax)


Idag, är en dag
Alldeles precis just nu
Just här
Där tiden står still

Den har stannat
Mellan dagar av slit
Mellan hopp och förtvivlan
Mellan då och sen

Idag, är en dag
Då ingenting görs
Allting bara är
Så stilla och lugnt




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-04-03 16:51



Bookmark and Share


  ia VIP
precis så
skulle det vara lite ofta
precis så
här och nu
mitt i allt

tänkvärt!!!
2007-04-04

  Lilla My* VIP
Så behagligt skön text!!
Fint skrivet**
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh