Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen vi bor i

Generation hit och generation dit
Vi bor i en värld, där vi skadar med flit
Barnen dom gråter och ingen förlåter
Man kan se alla öden och lukta på döden

Människa svart och människa vit
Vanliga helgon, läker sår med sprit
Ingen tänker på oss och alla bara slåss
Vi kan inte längre tänka, vi kan bara kränka

Alla sprider lögner, alla sprider skit
Att få någon sparkad är för fan en merit!
Detta är världens ideal, och vi har inget val
Det finns inget som heter trygg, bara man är snygg




Fri vers av David Knutsson
Läst 464 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-04-03 17:43



Bookmark and Share


  Jer
Snyggt rimmande alster.


2007-04-06


  sachie
Vass som en nål.
Skarp som en slipad kniv.
Riktigt bra skrivit.
Härligt med rim ^_^ , trots allvaret och verkligeheten som den rymmer.

/Jen
2007-04-04

    Patetpoet
Grymt David.
En av dina bästa, lätt alltså.
Det här är så ärligt och rakt och självklart.
Tummen upp!!!!
2007-04-04

  Jenny Yu
Dev var jättebra tycker jag :)
Hur lyckas du med rimmen hela tiden?
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson