Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forsättningen på återhämtningen


Äntligen ledigt

Nu har jag äntligen
kunnat ta ledigt
ifrån ett långt
och slitigt jobb

Den ledigheten
skall jag använda
att njuta tillsammans
med min underbara
man och våra fina
barn

Ska bara tänka
mera på oss nu
men även ägna
mig tid för mig
själv det va länge
sedan sist

Utan att må dåligt
för att jag äntligen
klara att säga ordet
nej




Fri vers av Ann-christin
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-02-23 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin