Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskeds brev

Nu har jag bestämt mig för att
lämna denna jord


Ta farväl av nära och kära,
all kärlek som
finns


För att i himlens portar träda in
och
men öppna armar välkomnas


Men innan jag gör allt detta
måste jag berätta
att jag aldrig kommer att sluta
Älska dig


Men en dag
jag vet
kommer vi att träffas igen
När och var
vet jag
inte


Men kärleken kommer föra oss samman igen




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-04-03 21:12



Bookmark and Share


    Niki
dina ord ger mig rysningar
så vackert
men samtidigt så oerhört sorgset
du berör med dina ord
2007-04-16

    Jasna
mmm...sorgligt.
2007-04-03

  ia VIP
det är alltid kärleken som överlever
på något vis
sanna och vackra ord
2007-04-03

    Gråtandeängel
bra bra
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel