Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Kyss


Jag mötte någon idag,
någon jag väntat på väldigt, väldigt länge.
Han hade ögon bara för mig,
och log på ett alldeles eget sätt.

Jag mötte min utvalda idag,
han var väldigt lång och väldigt smal.
Han kom när jag mådde som sämst,
när jag behövde honom som mest.

Jag mötte min blivande idag,
han klädde så väl i svart,
han verkade så berest och erfaren.
Det kändes som han visste allt om mig.

Jag mötte kärleken idag,
hans smekningar fick mig att rysa av välbehag,
och jordens alla andra känslor.
Han tog mig med till sitt vackra hem.

Jag mötte döden idag,
han var min själsfrände,
Han lovar att ge mig min första kyss ikväll,
när jag somnar mot hans axel..




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 1011 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-04-04 00:06



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Rak charmig dikt som känns sådär härligt mystisk..
Slutet är lite som en skräckfilm..hu...;)
2007-11-21

    Jea
Vilken djup och häftig text... Den fick mig att rysa! Inte illa. Vad duktig du är!
Mvh Jea
2007-11-18

    BoingBoing
Så otrolig.....
2007-11-08

  "Silver" VIP
Oj, sannerligen en överraskningseffekt på slutet och en originell bild av Döden. Titeln vilseleder i början vilket jag tycker är bra i detta fallet.
2007-07-25

  aol
så nära hjärtat
2007-06-03

  Mikael Lövkvist
En mycket stark dikt
som överaskade mig.
Vackert skrivet.
2007-04-18

  noname_realmind
Att se döden som kärleken...

Det svindlar lite när man läser denna dikt.
Döden som älskare?

Hm, får nog fundera vidare över denna...
Intressant text. Kanske behöver vi döden för att kunna älska livet till fullo. Alfa och Omega...
2007-04-05

  Håkan Tendell
Enormt härlig dikt!
2007-04-05

  Anders P VIP
den första kyssen fick man väl redan dagen man föddes, sen kommer de med jämna mellanrum. Har du hört Blueslåten \"Damaged but Good\"?
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar