Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta Regndroppar


Vita droppar av snö
och svarta droppar av regn faller
med väldig fart,
de slå ned med mäktig kraft
och holkar ur båd klippa och kind.

En trolsk slända vittrar vad som komma ska,
så den väljer att ge upp sina strömförande vingar,
efter blott en dag.

Tiden efter tid är på väg,

i molnen
finns svaren..




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-21 19:20



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Mycket fint på alla sätt:)
2007-05-06

    Bodil Sandberg
Underbar poesi...det doftar mörkerregn ända hit...mäktigt dramatiskt och enormt bra fångat min vän!!!!
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar