Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herregud....

Han får mig att sitta uppe och skratta mig igenom nätterna....









Spännande...






Vi brukar kalla det \"galen sanning och dimmig fokus\" på Södra Allégatan 2A.




Övriga genrer av She
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-04-05 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She