Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattna


han vattnade
penningblomster och kaktus

till påskens ära




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-04-05 09:03



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Äh!...för många vokaler...
2007-04-05

  Cris
Det var en fin påskhyllning.
Pengarna behöver vattnas.. och kaktusen.. kan ju behöva ett par droppar då och då.
men vad har hänt med gullrankan??
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP