Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man får många gåvor som man inte tycker om, varför kan inte livet få vara en av dom? .


Måste man älska livet???

§

Måste man älska livet?
Måste man se det som en gåva?
Skulle jag få leva precis som jag vill,
Skulle jag bara sova.

Måste man älska livet?
Måste man se det som en chans?
Måste man älska nåt så hårt och brutalt
Som ett liv man önskar inte fanns.

Måste man älska livet?
Något slemmigt man aldrig bett att få.
Nej, men annars låser de in en
Och sen tvingas man att leva ändå.

Måste man älska livet?
Måste man tycka att det duger?
Varför tittar ni sådär konstigt på mig
När jag säger att livet suger!


§




Fri vers av tjort
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-04-05 13:54



Bookmark and Share


    Erika H
starka frågor, djupa tankar
stilla mitt i ett liv
ett liv inte önskat
på vilket ben ska man stå?

vackert skriven text, känslan ligger utanpå, stark och klar
jag gillar den här mycket
bravo
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

tjort
tjort