Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt på eng. Kritik! :)


Unique

Don\'t want to lose you, I\'m out of control
Just want to hold you, before you take my soul

What ever happens, I\'ll never let you go
I want to be your friend, I\'ll never be your foe

Please take me to heaven, because there I can speak
I love you so much, you are fucking unique

Don\'t you ever leave me, I would fall apart
Would you ever do that, to my soul and heart?




Fri vers av David Knutsson
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-04-05 15:08



Bookmark and Share


    Patetpoet
Aaah, tres bien.
Inte för att jag brukar gilla engelska dikter (eftersom jag blir så jävla arg för at tjag själv inte kan skriva på engelska) men den här är kalasbra :)
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson