Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt, ny


utan dig vet jag inte längre vem jag är

du får mig att känna mig bra
du får mig att känna mig hel
du får mig att känna att jag
inte alltid är fel

jag tar din hand
och säger
att du betyder allt
jag tar din hand
jag tar din hand
vill visa dig allt

du är min
du är min dröm
och jag vet
att du är min

du gör mitt liv ljust
du gör så jag kan le
jag kan känna
för första gången
har aldrig känt såhär

se på mig
se på mig
jag ser i dina ögon

att du är
att du är
att du är
underbar




Fri vers av beskyddaren
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-04-06 01:34



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Underbar dikt!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

beskyddaren
beskyddaren