Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgad

Hur ska jag säga att det är skönt att du gar,

utan att samtidigt förneka att du var;

älskad, önskad, efterlängtad.

Hälsa pa i mitt sinne ett slag och se;

varje yta är täckt med ett fint lager guldstoft.

Ditlagt av din hand, ditfäst av skymningssamtal.

Första därför att jag inte mer kan angra att du kom

än jag kan angra den jag är, nu, idag.

Färgad av kärlek;

kärlek smärtsam, kärlek komplicerad.

Men kärlek ända...




Fri vers av Attimi
Läst 596 gånger
Publicerad 2007-04-06 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi