Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan



Länge har jag längtat
länge har jag letat
efter mitt drömda mål

Så kom jag äntligen hit
Nu vill jag leva
bara här och nu
men fortsätta
drömma och längta




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-06 12:09



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Ja, längtan och drömmarna finns kvar ändå.
2008-03-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh så härligt det låter! Som livet ska vara när det är som bäst.....
man ska nog inte förverkliga alla drömmar, då blir det ju så tomt!
2008-02-18

    Bodil Sandberg
Ja det kallar jag att LEVA...fullt ut..underbara rader Hildegun!!
2008-01-10

  Michaela Dutius
Precis så-vara frammme- men aldrig så långt framme att drömmen är slut.
Väl diktat
2007-07-15

    Bim
ja för allt i världen,-sluta aldrig drömma,drömmar är betydelsefullare än vad vi tror.hälsn.Bim
2007-04-06

  Anders P VIP
dags att leta nya drömda mål?
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors