Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välsignad

\"Himmelriket existerar\" - När du kramar mig
Så oemotståndligt härligt, lukt av timotej
Du visar mig haven, du visar mig liv
Visar mig allt, du ger mig motiv

Tar hand om min kärlek, behandlar den väl
Du tröstar mina vindar, långt ner i min själ
Vi gråter, vi älskar - Du gör att jag ler
Du tar bort min blindhet, det gör att jag ser

\"Snälla, underbara Gud\" - Du har givit mig hopp
Jag är en ny blomma, med blomstrande knopp
Tillsammans blir vi ett, du är så underbar
Trots att jag vaknar, så finns du alltid kvar

Jag är välsignad . . .




Fri vers av David Knutsson
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-04-06 13:38



Bookmark and Share


    Patetpoet
Du är en stjärna David.
Fast sista meningen är meningslös :P
Man fattar det i alla fall. :)
Haha.
Men den är brabrabrabrabraaaaa :D
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson