Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens lilla vrå


Sitter stilla i min vrå
Ser, känner orden
Som i ett svävande flöde
Porlar genom själen
Ut genom fingrarna

Till någon, som läser
Till dig, som finns




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-04-06 15:01



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja sååå vackert :\')
2007-04-07

  mia.här å nu
porlar genom själen
uppfriskande och vacker dikt
2007-04-06

  Lilla My* VIP
*LER*Visst vill man att någon där ute ska läsa, att någon skall finnas o kommentera..helst....
Fin text*
Så från min poetvrå till din...en riktigt Glad Påsk!
2007-04-06

  Lena K Nilsson VIP
\"Porlar genom själen...\" var ett fint uttryck!
2007-04-06

  PetraSally
javisst - här finns jag!
Nånstans ute i cybern....
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh