Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amfetamin

Det fick mej att känna mej älskad
men av fel personer

Det fick mej att få bra självförtroende
men inte det rätta sanna självförtroende

Det fick mej att få väldigt många nya vänner
men det va inga bra vänner

Det fick mej att känna en sån härlig kännsla, med rysningar genom hela ryggraden
Men det va bara ett tecken på att man snart behövde mer

Det fick mej att känna lycka
Men det var bara en falsk lycka som blev till olycka och 10 gånger värre







Fri vers av -=em=-
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-06 15:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Igenkänningsfaktor hög i varje stavelse. Ja du, vi vet.
2007-12-04

  To
Tack för att du delar med dig av din kunskap om drogernas mörka sidor.
2007-11-01

    ej medlem längre
Insiktsfullt skrivet om en svår tid.
Flykt är inte lösningen på livets problematik
fast många av oss har tagit till det.
Stark!
2007-04-09

  Jan Linderoth
Fullständigt naken och imponerande ärlig text! Ska nog läsa mer av dej, känns verkligen nödvändigt!
2007-04-08

  Mangal VIP
Fina insikter, dock tungt förvärvade. Jag gillar att få ta del av dina insikter. Du utrrycker dem väl.
2007-04-06

  Ulf Popeno
Jag kan väl tycka att det gäller för alla droger, ifrån religiös tro till heroin, ifrån TV-såpor till kokain. Vi omger oss med så mycket flykt, tomma \"livbojar\" som egentligen är stålbojor. Vi flyr ständigt, mot något som ska ta bort det som inte passar in, det som kategoriseras som jobbigt. Ständiga flyktingar ifrån oss själva.
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-