Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sked och kniv

Ordkrigens offer blir tystare och tystare
Hjärtats revolt blir en kniv mot kärleksbanden

Dagsljus en bristvara i överflöd
Havsbrus kan tyckas närmare när bilarna skjuts förbi fönstret

Vi blir en sked och en kniv
Sällan sedda tillsammans

Sommaren lovar en massa men du vet ju hur han är

Sandkornets plats i bergspusslet

Att veta förlänger tystnaden






Fri vers av Erik Wiberg
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-04-06 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
\"Sandkornets plats i bergspusslet\" EN människa bland alla....
men i livets pussel en viktig bit....
2007-04-12

  Sanchez VIP
du skriver bra,
\"Dagsljus en bristvara i överflöd\" är en väldigt stark formulering
och jag tycker om att det finns så många bilder i dikten, (hav, berg, en stad samt ett hus eller lägenhet)
2007-04-06

  PetraSally
aj de där orden gör bokstavligt ont - jag ser slutet närma sig....mycket fint skrivet!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg