Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag och några till förkortas ofta till vi. Vilka känslor ska mina ord ha idag?


Vi som aldrig kan hålla oss på utanför fantasin

Det är vi,
vi som tolkar som vi vill.
Vi som hittar insperation i oviktiga ting.
Det är vi som drömmer,
seglar,
försvinner iväg i fantasin.
Det är vi som klär känslor med ord,
och ord med känslor.
Vi skapar,
och vi tänker,
och vi lyckas.
Det är vi som är ärliga,
och vi som kritiserar.

Det är vi, poeterna.




Övriga genrer av Noyle
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-04-08 22:07



Bookmark and Share


  Hinata
Japp det är vi det!
2007-04-27

  barfota
Mitt i prick.
2007-04-16

    sister band-aid knees
absolut. bra text!
2007-04-13

  Anders P VIP
absolut. håller med till 100%
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Noyle