Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon gör så mycket.


Mamma


Mamma...

Med nyckfulla ord,
ska du leda mig genom livet.

Med varma blickar,
ska du alltid ta mig för givet.

Med armar utsträckta,
ska du omfamna mig när jag gråter.

Med en blick full med vishet,
ska du ge mig råd om livets alla gåter.

Med förbannade tankar,
ska du tyst åter be om min förlåtelse.

Med ett gråtande hjärta,
ska du säga adjö när jag far med belåtelse

Ditt liv må kretsa runt mitt
och du må veta att mitt hjärta är ditt.

Men en sak vill jag att du ska veta,
efter mammor som dig, får man leta.

För ditt hjärta är rent,
och dina ord fulla med visdom.

Jag vill bara att du föralltid ska veta
Att du, du betyder så himla mycket...



Jag älskar dig och kommer alltid göra det...

Mamma...












Fri vers av Sbva91
Läst 433 gånger
Publicerad 2007-04-06 19:26



Bookmark and Share


    Glittersplitter
det här var gulligt!
2008-11-13

  ~~*MariamAurore*~~
jättefint :)
2008-02-01

  ~~*MariamAurore*~~
jättefint :)
2008-02-01

  Jessica91
Du är så underbar! Det är såå vacket och såå sant!<3
2007-08-15

    sunnanvind
Underbart om din mamma! Låt henne läsa det här!!!
2007-04-06

  Myself
kul att du gillar din mamma så mycket,får hon läsa vad du skrivit?
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91