Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dalen

Jag växte upp i en dal fylld av hat.
Sommaren kom och fyllde den med lugn, kärleken tog över.
Sedan dog allt och överlevde gjorde löven.




Fri vers av fredrika08
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-04-06 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08