Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kunde varit jag, ibland tror jag det, men så är det inte (hoppas jag..=P)


skitsofreni

Jag vill kanske inte tro det
kanske är det sant
så mycket som jag borde
veta
men jag inte kommer ihåg
du säger vad jag gjorde
du kanske skojjar

men ibland
vet jag vad du pratar om utan
att fatta
jag har mina minnen
men du har skapat luckor
där du säger att något finns
men jag kommer inte ihåg
du säger vad jag gjorde
du kanske skojjar

men ibland
tror jag du har rätt
luckorna kanske borde fyllas
finns det saker
jag inte minns
saker jag gjort
men jag kommer inte ihåg
du säger vad jag gjorde
du kanske skojjar

men ibland
då jag mår som bäst
kommer jag på mig själv
med att minnas
det jag glömt
när jag minns
minns jag inte längre
jag vill veta
men jag kommer inte ihåg
du säger vad jag gjorde
du kanske skojjar

men jag kommer inte ihåg
du säger vad jag gjorde
du kanske skojjar

kommer jag att förstå en dag
att anledningen
till att jag pratar med mig själv
är att någon
svarar
jag vet inte
det kanske inte är så
pratade jag men någon
jag kommer inte ihåg
du säger vad jag gjorde
du kanske skojjar




Fri vers av Cecilia Johansson
Läst 562 gånger
Publicerad 2007-04-06 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson