Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A rainy day with a broken heart...


A Beautiful Day

A beautiful day
A beautiful day
A beautiful day

Mina tankar skulle vara trasiga
Mina ögon skulle vara våta
Mitt hjärta skulle vara sårat

Det skulle vara den dagen då
Jag förlorar alla jag länge har bevarat
I mitt hjärta, en kvinnas hjärta
Precis som alla kvinnornas hjärtan
Skulle vara krossat, mitt hjärta var krossat
Och mina tankar skulle inte vara på plats
Då jag står under en regnig himmel

Med deras sista andetag i mina lungor
Med deras sista ord i mina tankar
Med deras sista minnen i mitt hjärta

Alla dagar med dem i mitt liv
Skulle jag alltid bära kvar med mig
Här i mina tankar och mitt hjärta

Det är den dagen jag skall behöva
Ta av deras sista andetag rakt in
I mina lungor, med deras händer i mina
Och sätta deras ord i min minneavdelning

A beautiful rainy day
You\'ll leave me











Fri vers av iambleeding
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-04-06 23:48



Bookmark and Share


  Rebecca F
vackert, vackert..!! *ordlös*
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding