Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar Björn... det föder många ord, ändå kan inga ord fånga det jag känner...


När som jag mötte just dig

inga ord uttalade
men din blick säger
allt jag behöver veta
jag vilar trygg i din famn

när jag skälver och
oron skär i mig
greppar dina händer
och din ande vaggar mig

när jag ligger under dig
möter kraft med mjuk mörk fukt
följer jag omedvetet dina ögons
intagande av min själ

jag skulle följa dig till tidens slut
som jag gör så ofta
du för mig upp på vågors toppar
följer med din ömhet allt mitt dalande

all beröring skänker hetta
kropp och själ blir ett
all sveda blir till ömhet
du lyfter mig med kärleks självklarhet




Fri vers av BitterSweet
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-04-07 13:26



Bookmark and Share


  devilsangel
Underbar kärleks-dikt till en lycklig Björn :-) Hoppas han inser hur lyckligt lottad han är
2007-04-18

    Erika H
det är svårt att säga hur mycket någon betyder, vilka känslor som denna skapar och hur väl man mår i dennes närvaro

har en vän som betyder allt... ändå låter min mun inte detta allt komma ut som jag vill...

men din text talar ett tydligt språk av kärlek, ömhet, respekt och glädje
den talar med mjuka ord som landar vackert inuti
kännande kärlek...
vackert skrivet
2007-04-18

  Jan Linderoth
Om du inte fångar Björn med de här orden, så gör ingenting det!
Du lyckas alldeles utmärkt! Bara fall, Björn!!
2007-04-16

  Ronny Berk
en kärlekens text med en underbart erotisk utstrålning...\"med mjuk mörk frukt...\" ett mötets cresendo...
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet