Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom, du var, du gick...

Du kom,
jag såg något i dina ögon.

Du var,
jag beslutade att ge det ett försök.

Du gick,
och lämnade min nyfikenhet otillfredsställd.




Övriga genrer av Sassa
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-04-07 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa