Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är ingen dikt inget speciellt så jag vet inte vad jag ska säga om det, det är inget bra alls, men jag vill ändå lägga ut det.


Vi kan skapa en framtid, du och jag.

Låt inga ord förstöra det vi har.
Låt inte dem låta oss gå till spillo.
Kärleken må vara blind men för dig är jag inte blind.
Jag ser dig, vartenda steg,
varje sekund ligger du och bara trycker i min ögonvrå
och därifrån lär du aldrig försvinna.

Där är du fast

Det projekterar bilder i mitt huvud hela tiden
jag vet att just dem stunderna inte kan komma tillbaka
men vi kan skapa nytt du och jag, en framtid,
en framtid som är gjord bara för oss.
Och vi kan kolla tillbaka på gamla bilder, den gamla tiden,
och veta vi hade det bra då, men det kan fan inte bli bättre än nu.

För allt är perfekt.

\" I can never promise you a ray of light,
I can never promise that it would be sunshine everyday,
but I give you everthing I have, the good the bad. \"

Och kämpa för detta det ska jag.

För älskling, vi kan skapa en framtid du och jag,




Fri vers av tanja georgsson
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-14 23:40



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Oj, denna gick rakt in i bröstpartiet. Fjärilarna jag redan har fick luft under vingarna av denna text. Tack.
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson