Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat en vän..


Sluta inte tro..

 

I drömmarnas land finns sorgen inte kvar

inte heller du, som varje dag slits itu.

Nej, där finns du med glädjetårar rinnande

längs rosiga kinder, som vännens hand visat sin

 fasta tilltro till. Där i drömmarnas land minns ingen

det som en gång var, bara det som är och blir till.

Drömmen du drömmde, som då i hjärtat väckte

sitt ett eget livsinnehåll, ser du det där i fjärran?

Håll ut och fortsätt tro, du klarar det. Du är en

gåvan till dig själv, där i smärtan, där i hoppet. 

Sluta inte tro att drömmar fortfarande kan bli till.

De finns bakom varje hjärta som slår, de existerar

så länge vi lever. De finns i ett andetag som fortfarande

vill, att livets innehåll har, några droppar kvar,

 att få kram ur, eller hur.....

 

 

 

 




Fri vers av stefan.g
Läst 681 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 11:07



Bookmark and Share


    Maria Malm
Visst kan drömmar bli sanning..vad fint skrivet detta var!
2007-04-08

  PetraSally
Den här texten var underbar!
En gåva!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva