Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


måltrappan


skrivdisciplinen
måltrappan hela vägen

är programmets mitt




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-04-09 00:22



Bookmark and Share


  Cris
aha.. häftigt
jag läste målartrappan först :-)

skrivdiciplin är ngt som är lite svårt ibland
det är lätt att man gör som man själv vill
istället... hihi
måltrappan som programmets mitt
mmm ja så är det nog...
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP