Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönhetssömn är icke att förringa


Ica-kassar under ögonen

Brukar

välja

papperspåsar

och tänka på miljön


Nu är det påsar

av skinn

som hänger på

kinden min


och jag

längtar

och tänker

inte på miljön


men

på sömnen

så skön




Fri vers av Krissie
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-04-09 00:47



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Hahaha! Riktigt roligt skrivet! (Har trötta mumier papperskassar under ögonen? )
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie