Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens I-lands tanke & problem....


The circle of soap

Återkommande:

Tvålen i pumpflaskan börjar ta slut, man börjar slå hårdare och hårdare på pumphuvudet i hopp om att det kommer lite till \"Bara den här gången snälla tvålen!\" Man vet att man borde köpa en ny tvål men det där lilla hoppet finns alltid kvar! Att få ut lite till... Så för att spara in i det sista tar man mindre och mindre tvål bara för att in i det sista undvika att köpa ny tvål (Finns ju roligare saker att spendera pengarna på).

Saken är den att när du väl köper ny tvål pumpar du minst 3 ggr... inte lika sparsam längre... Tills du den dagen kommer mot slutet då du återigen pumpar minimalt.... Köper ny.... The circle of soap helt enkelt...






Tycker det är synd att jag inte har viktigare saker att skriva om.... Tvål...


Ge mig nått att skriva om för guds skull!




Övriga genrer av She
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-04-09 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She