Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskkyss

Dina läppar mot mina.
I dansens virvlar bara det kom.
Jag kunde inte fösa undan dig direkt.
Dina läppar var så mjuka.
Din kyss smakade mer.


Du höll mina händer hela kvällen.
Vi bara satt där.
Pratade och pratade.
Släppte aldrig varandra med blicken.

Men kvällen tar slut.
Var och en går hem till sitt.


Jag ser dina ögon än.
Jag hör din röst.
Jag har fjärilar i magen.

Vet du vad?
Jag är faktiskt rädd.
Rädd för att du ska ju ringa i kväll.
Rädd för att du kanske inte gör det.




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-04-09 11:29



Bookmark and Share


  Rosmarin
Mycket fi, du fångar känslan bra
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen