Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hillsong Delirious - Did You Feel The Mountains Tremble (Min isperation kommer ifrån denna låt, helt underbar - Ladda ner eller köp albumet)


Jag vill dansa i floden

Strömmar av lycka, strömmar värda guld
Dessa vilda vågor, sköljer av min skuld
En droppe av havet, en droppe gjort av liv
Men hjälp av detta vatten, kan jag ta mitt första kliv

Jag vill dansa i floden, med hela min själ
Den vill mig inget ont, den vill mig bara väl
Jag vill dansa. . . Dansa i floden

Strömmar av trygghet, strömmar gjorda av lycka
Dansar du med, kan du hela världen smycka
Evig glädje, det gör att man ler
Floden av evigt liv, gör att du ser

Vi vill dansa i floden, med hela vår själ
Den vill oss inget ont, den vill oss bara väl
Vi kommer dansa i floden, Vi kommer dansa i floden

Jag vill dansa i floden




Fri vers av David Knutsson
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-04-09 12:40



Bookmark and Share


  Emma H
Jag vill också dansa i den där floden :) fin dikt och jag blir glad av den.. mkt bra!
2007-05-09

    Patetpoet
Den här borde du sätta musik till.
Skitbra som låttext.
Måste höra den där låten en dag med!!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson