April i Örebro 
(länk till Neikes Allehändas bilder under "OM MIG")

俳句 - haiku ix

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April i Örebro 
(länk till Neikes Allehändas bilder under "OM MIG")

俳句 - haiku ix




Aprilväder


~~~~ Vittäckt grönskan

~ ~ omkastande väderlek ~
 

~~~~~ förvirrande vår

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 769 gånger
Publicerad 2007-04-09 12:31



Bookmark and Share


  Carol Baylis
Mycket passande text till bilderna.
2007-04-10

  * Ammi *
ja förvirrande .. vinterdäcken står i garaget..jmgrff
2007-04-09

    Donna
...absolut förvirrande...kallt och varmt om vartannat.... :)
2007-04-09

    Donna
...absolut förvirrande... :)
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer