Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sin egna slav

Inga kläder, du kan dig inte gömma
Men helst av allt vill du väl glömma?
Världen vill dig inget väl
Den vill bara äta upp din själ

Sårbar, långt in och under din hud
Finns han där, den vi kallar \"Gud\"?
Att inte känna, någon tröst
Aldrig helad emot ett bröst

Skrika ut sin ilska, men inget vill dig veta av
Du är fri, men du känner dig som en slav
Inga vingarna gjorda av plast
Flyg nu iväg och ta ingen rast








Fri vers av David Knutsson
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-04-17 22:14



Bookmark and Share


    Patetpoet
Uschanameja. Den är bra och som alltid får du till rimmen (dumjävel) men usch vad ont den gör. :(
Men den är kalas :D
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson