Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har inte för stora förhoppningar - du blir bara besviken


Din röst är den enda musiken jag lyssnar till



vi delar samma tårar
och det är bilden
av dig som gör
natten lyhörd

du vet inte
hur solen förföljer dig
och hur många gömda leenden
som finns i hjärtat

men ändå plockar du upp
osäkerheten i dina armar





och väljer att älska














































mig





















































Fri vers av sötsnö
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 19:01



Bookmark and Share


    calamitynea
jätte jättevackert, verkligen
2007-09-10

    ej medlem längre
wow, sissta ordet gör det verkligen, perfekt.
2007-04-17

    3_miles_high
Sista ordet rundar upp och gör hela dikten till en helhet. superfint.
2007-04-10

  sockerspöket
förväntan som byggs upp då man läser, får ett perfekt slut med sista ordet. Vackert!
2007-04-10

    Oprofessionell
sista ordet var faktiskt oväntat, jag gillar spänningen det skapar.
2007-04-09

  Lars Granlöf
Så klart =)
Kom ihåg att krälek inte är ett val, kärlek är... där den blir till. Om de sen är på den mesta vanisnniga platsen, de är inte så mycket att göra något åt. Ge aldrig upp för det.
2007-04-09

  vapendragare
självklart väljer han att älska dig :) jättefint skrivet!
2007-04-09

  devilsangel
Skulle det vara så svårt att förstå då? Du som är så fin och skriver underbart gör du...Tror inte alls han blir besviken, det är bara du som inbillar dig ;-) Kram och lycka till
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

sötsnö