Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Mobbning - Det värsta som finns)


Jag vill finnas

Jag finns, men bara i min hjärna
För när jag andas, blir det ingen imma på rutan
Jag lämnar inga spår i snön, jag finns inte

Jag finns, men bara i mina drömmar
För ingen tänker på mig, ingen minns mig
Jag är osynlig och utan substans

Jag finns, men bara i min fantasi
Men till och med där då och då, gör du mig otillräcklig
Jag kommer aldrig få chansen att finnas . . .

Jag är inte tillräckligt stark för att kunna leva
Är du nöjd? - Det är inte jag . . .




Fri vers av David Knutsson
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-04-15 21:18



Bookmark and Share


    Patetpoet
David, om det här är som du känner så vill jag bara säga: du finns visst!
För övrigt mycket bra :)
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

David Knutsson
David Knutsson